Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптау тобының жұмысы шеңберінде білім беру ұйымдарының мониторингі » Гимназия №83
Алматы қаласы Білім басқармасының
"№83 гимназия"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау:
+7(727)234-10-22
Версия для
слабовидящих
» » Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптау тобының жұмысы шеңберінде білім беру ұйымдарының мониторингі
11
қараша
2022

Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптау тобының жұмысы шеңберінде білім беру ұйымдарының мониторингі

2022 жылдың 9 қарашасында Түрксіб ауданы әкімінің орынбасары Амиров А.А., Түрксіб ауданы әкімдігінің маманы Смагулова Н.Б., Түрксіб аудандық білім бөлімінің басшысы Жомартбай Г.Ж.  ведомствоаралық сараптау тобының аясында #83 гимназияның асханасында болды. 1-4 сынып оқушыларының ыстық тамақпен қамтылуы тексерілді. Гимназияда 675 оқушы ыстық тамақпен қамтылған. Асхананы жалға алушы Чумак С.А.  Гимназияның бақылау комиссиясының жұмысы, - келіп түсетін азық-түлік өнімдерінің сапасына, отандық өндірушілердің азық-түлік өнімдеріне CT-KZ сертификаттарының болуын, пісірілген тағамдардың сапасына, технологиялық жабдықтардың болуы мен жұмысқа жарамдылығына, талаптарға сәйкестігіне бақылау жасау, сақтау шарттары, өнімдерді жеткізу, дайын тағамдар, балалардың нақты диеталық тамақтануының сақталуы, күнделікті, перспективті ас мәзірі, асхананың санитарлық жағдайы тексерілді.

9 ноября 2022 года согласно графика заместитель акима Турксибского района Амиров А.А., специалист акимата Турксибского района Смагулова Н.Б., руководитель отдела образования Турксибского района Жомартбай Г.Ж. в составе МЭГ посетили столовую гимназии №83. Была проверена организация горячего питания для учащихся 1-4 классов. В гимназии горячим питанием охвачено 675 учащихся, арендатор столовой Чумак С.А. Была проверена работа мониторинговой комиссии гимназии - осуществление мониторинга качества поступающих продуктов питания, наличия сертификатов CT-KZ на продукты питания отечественных товаропроизводителей, качества приготовленных блюд, наличием и исправностью технологического оборудования, соблюдением сроков и условий хранения, доставки продуктов, готовых блюд, соответствия фактического рациона питания детей ежедневному, перспективному меню, санитарного состояния столовой.